Refits

Is de kleur van uw jacht vervaagd? Heeft de motor zijn beste tijd wel gehad? Lekken de ramen of zijn de voorzieningen aan een update toe? Jachtwerf Heerlien & Adema helpt u met kleine of grote refits. Wij moderniseren uw schip, zodat het weer aan de hedendaagse eisen voldoet. Zo kunt u nog jarenlang van uw schip genieten.

Heerlien & Adema heeft diverse grote refits afgerond, waaronder een woodcore Koopmans die de afgelopen 10 jaar flink te lijden heeft gehad onder de zon op de Middellandse Zee. Deze Woodcore Koopmans is opnieuw geschilderd, het interieur is gelakt, het teakdek is gerepareerd, de midzwaard lagers zijn vervangen én er is grootschalig onderhoud uitgevoerd aan de motor en de techniek.

Maar bijvoorbeeld ook diverse lemsteraken waarvoor het tijd was voor grootschalig onderhoud. Van volledig stralen en coaten, plamuren en spuiten van het schip tot roestgevoelige onderdelen vervangen voor rvs. Maar ook het vervangen van teakdekken en potdeksels en moderniseren van interieur en apparatuur.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.